testdrive icon - Volvo Van Houdt

Boek een testrit

Onderhoud icon - Volvo Van Houdt

Onderhoud en reparaties inplannen

Offerte icon - Volvo Van Houdt

Vraag een offerte

Afspraak icon - Volvo Van Houdt

Maak een afspraak

Volvo Van Houdt diensten header

Volvo Personal Service

Bij Volvo Van Houdt hebt u altijd rechtstreeks contact met uw technieker. Onze techniekers werden opgeleid tot Personal Service Technician (PST): zij nemen uw Volvo in ontvangst, overlopen met u wat er aan uw wagen moet gebeuren en voeren die werken ook uit. Rechtstreeks. Geen tussenpersonen meer en dus geen verloren communicatie.

Ons doel is om u een persoonlijke en snelle service aan te bieden. Zodat een bezoek aan de garage snel en efficiënt kan verlopen. Lees meer over onze diensten.

Van Houdt personal serivce
Van Houdt Carrosserie

Carrosserie

Een ongelukje gehad of schade aan uw wagen? Onze techniekers zorgen ervoor dat uw wagen er terug als nieuw uitziet. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Herstellen en spuiten van carrosserie
  • Uitdeuken
  • Koplampreparatie
  • Glasreparatie
  • Herstellen van velgen
  • Opfrissingswerken interieur
  • ...

Onderhoud en reparaties

Bij Volvo Van Houdt kunt u rekenen op de beste service voor het onderhoud van uw Volvo. Onze techniekers zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold zodat we u op de best mogelijke manier ten dienste kunnen staan.

Het brengen en halen van uw wagen naar de garage kan tijdrovend zijn, daarom willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Door de Volvo Personal Service bent u veel sneller geholpen. Veel klanten kiezen er dan ook voor om te wachten in de garage tijdens hun onderhoud.

In onze gezellige wachtruimtes kunt u rustig lezen of werken. Er is gratis wifi en koffie, zodat u deze tijd nuttig kunt gebruiken. Als wachten geen optie is voor u, kunnen we een vervangwagen voorzien tegen betaling.

Wij heten u van harte welkom!

Van Houdt Onderhoud
Van Houdt Financial services

Financial services

Als Volvo-klant kunt u genieten van exclusieve financieringsprogramma's. Wij, als dealer, kunnen u financiële services op maat leveren zodat de financiering en verzekering van uw wagen allemaal via één aanbieder kan gebeuren. Dit zorgt ervoor dat alles gecentraliseerd en overzichtelijk blijft voor u.

We hebben zowel interessante financiële oplossingen voor particulieren, als voor professionelen.

Onze financiële deskundigen kunnen een oplossing vinden waarop u kunt vertrouwen. Maak een afspraak in uw dichtstbijzijnde Van Houdt concessie om de mogelijkheden te bespreken.

Boek een afspraak om de mogelijkheden in detail te bespreken.